F o t o & L i v e t

Han leka lite med fria bilder idag..

Jag har ju verkligen ett kanonjobb och har haft det nästan hela mitt liv, ( sedan jag startade mitt företag och var drygt 20 år då ) kan ju styr mina dagar lite själv även om det är mycket jobb inne, i dag regnade det stundvis, men på eftermiddagen blev det sol blandat med mörka regnmoln, så passa på att åka ut och ta några bilder runt om, bara på skojs skull, för det är ju skoj att ha skoj, eller hur? :-) 

Sedan kan man ju alltid lyckas sälja några bilder i efterhand också, som förstoringar eller annat, så även om man har skoj, så kan man faktiskt tjäna pengar och leva på ha skoj... 

så  alla dessa bilder är tagna inom en kilometer från där jag har företaget, helt otroligt egentligen, eller hur? har ju gps på kameran, så går väl kolla exakt gissar jag? men hur?

Regnbågen

Magiskt ljus

Dom har gjort en vandringsled runt hela Vajsjön, ett Naturreservat med mycket fågelliv, tyvärr är det inga fåglar där nu, för jakten har börjat och då blir det tomt även här på fåglar :-(

När jag stod där och fotade så dök det upp en kvinna med en hund, jag hade en frisbee i bilen som jag kastade iväg, för tänkte testa om jag fick några coola bilder på jycken...

precis just när hon skakade av sig så kom solen med sina sista strålar fram, så blev lite lyckad eller?

När jag passerade en fotbollsplan så såg jag dom tränade där ... så stanna till och testa kameran lite där också, man kan fånga alla möjliga och omöjliga ansiktsuttryck  :-)

eller ?

Snygg räddning av Målisen

Kul med bilder trots man jobbat med det i nästan hela sitt liv mer eller mindre, så blir jag sällan less, jo det händer väl ibland man tappar man inspirationen för att fota, så går väl lite i vågor som allt annat i livet, måste ha lite lagom av allt.

/ Ricke

Inlagt 2016-08-26 00:34 | Läst 3496 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ett omväxlande och trevligt bildgalleri. Naturbilderna är vackra. Kul bilder på vovven, slängde du frisbeen i plurret? Obetalbara miner du fångade på fotbollsspelarna.
Svar från RickE.nu 2016-08-26 02:02
Tack Ernst Göran!
Hunden gick ner i plugget själv, tror den blev lite varm och svettig av allt springande efter frisbeen :-)
/Ricke