Olika "nyanser" av det som livet har att bjuda på:-)

K O N T R A S T E R

Idag den 15 mars 2010

fick jag en ”hint” om att det snart är vår. Det fanns de som verkligen tog tillvara den lilla sol som lyste på den blåa himlen och gav en del värme (inte så mycket ca +6 eller så) kolla noga på fotot som jag tog rätt genom fönstret från min ”jobbplats”. Kände mig som värsta paparazzin när jag zoomade in dessa bara ben J
Döm om min förvåning när jag såg grabben komma ut på balkongen i badbyxor och lade sig i solstolen för att sola
J (+6 grader alltså) 

Här snackar vi längtan till våren…*ler*J 

 

Senare så var det dags för en liten kvällspromenad och det blev nere vid kusthotellet när solen precis gått ner, blev lite sen för det var lite mat som skulle handlas med hem från affären när man ändå var på gång så solen hann precis gå ner…..(inte första gången det händer *ler*) men det var vackert ändåJ eller hur?

Och snön ligger kvar på stranden:-)
Kontrasterna mellan vår och vinter är total denna dagen 15 mars 2010 :-) 

Inlagt 2010-03-15 22:34 | Läst 3404 ggr. | Permalink
Det är inte så ofta du plåtar människor? I alla fall finns inte så många sådana bilder uppladdade. Men t ex "Boys and cars" är ju jättebra, här har du ett nytt tacksamt område att uforska, tror jag bestämt. Bilden på den solande grabben är riktigt lovande!
Svar från Satto 2010-03-16 10:40
Hej igen Ernst Göran roligt att se dina härliga kommentarer...*ler*...du har rätt jag är väl ingen "människoplåtare" kanske...ha..ha...är nog lite för blygsam och feg kanske...har stor respekt för okända människor när det gäller fotograferande:-)
Men jag jobbar på det....roligt att du kikat runt på alla mina foton...*sträcker stolt på mig*:-)
Ha det gott:-)
/// Monika