Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

SM-veckan i Halmstad: Rullskidor herrar

Hej!

För en dryg vecka sedan var det stort pådrag i Halmstad, tror det var 32 olika sporter som hade SM-tävlingar i stan. Här fanns det möjligheter för sportfotografer att fota nya sporter.

Jag var på väg till Gullbranna och Båstad men stannade till under några timmar. Medan frun shoppade kunde jag gå omkring och se/fota lite idrott(hon e faktiskt lite sportintresserad).

Fantastisk mycket människor och en go och rolig stämning i stan.

Upploppsrakan men i ett tidigt skede av loppet. Vet faktiskt inte hur långt loppet var. En inhägnad bana kring ett av de stora torgen(vet inte namnet), mycket publikvänligt.

Åkarna hade ett ursinnigt tempo, förstår inte hur de kunde se så glada ut....i alla fall i början.

På en lång rad kom de.

Nu börjar en del se lite slitna ut. Flera av sveriges toppåkare i längdskidor var med. Charlotte Kalla hade tydligen ganska enkelt vunnit damloppet.

Kurvtagning i högsta fart.

Helt slut!

Nr 64 bryter loppet, orkade inte mer. Han var inte ensam. Bra kämpat!

Nu är loppet snart slut, tempot är enormt högt. Inför sista varvet var det lite lurpassning på varandra. På upploppet gav alla järnet.

Stod lite dumt för att få bra bilder på målgången men den jag tror segrade tappade balansen precis efter mållinjen och gled på yggen i 10 meter......ajajaj!

Sjukvårdare från Röda Korset rusar fram. Det är nog ingen fara med han men uppskrapad på både armar och ben blev han. Hoppas det var han som vann.....så att det var värt all smärta. I nästa blogg från Halmstad blir det nog lite cykel.

Ha de!

Daniel

 

 

Inlagt 2013-07-16 17:20 | Läst 4037 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Du stod några meter till höger om mig =) Dessvärre blev den fallande åkaren bara tvåa. Mina bilder från loppet finns i min portolio, och lite tankar kring sm-veckan i bloggen. Det fina vädret de senaste veckorna har gjort att jag inte hunnit lägga upp alla bilder men som du skriver, en oas för den som vill fota mycket sport.
Svar från Daniel Steen 2013-07-28 09:05
Hej Martin!

Kul att få facit! Håller med dig att det är svårt att hinna med att
fixa med bilderna, det händer så mycket hela tiden.
Var inne o kolla din blogg från veckan, du hann med rätt många
olika sporter. Bra bilder och bra skrivet.

Ha en fortsatt skön sommar!

Daniel