Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

På ålderns höst

Hej!

Bara en liten bild om hösten.

Vad får du för tankar av denna bilden?

Du kanske inte får några alls.

Daniel

Inlagt 2013-10-02 22:53 | Läst 3698 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Landsbygd,lugn och ro tänker jag. Som det är där jag bor nu. Sen ser jag din text igen och inser att jag ska tänka ett varv till. Och då önskar jag mig ett långt och förträffligt liv där jag på min ännu mera ålders höst skall ha hälsa nog att ta promenader . Sen hoppas jag att damen du fotat har ett bra liv.nog tänkt...nu ere natti natti
Spännande bild! som ger tankar till att livet är en bred gata till en viss ålder sen går man in i en smal gränd och försvinner
Ken//
Den bilden skulle passa bland sådana där man tränar sig på intuition. Mycket att läsa in i den bilden.
Som ung har du en bred och oändlig väg framför dig. Valen är obegränsade och du kan gå precis var och vart du vill på den vägen. Sedan med lite ålder på nacken, kanske tonårens osäkerhet börjar det redan komma begränsningar. Inga heldragna linjer men dock en gräns.
Du t.o.m varnas för annan fara! Fast det är ju först när du kommit en bra bit på livets väg.
Då kan man behöva lite stöd här i livet och framfarten blir mer begränsad, inte full fart längre. Det finns ju hastighetsbegränsningar.
Vi vandrar vidare mot ålderns höst och där framme ser vi förändringar och ljushet.
Kan bli bra där också...;)
Hej Daniel.
Utan först att ha läst din fråga och begäran om att läsa en berättelse ur bilden, såg jag en bild som ska beskäras kraftigt i botten :-)
Som svar på din fråga om vilka tankar den skapar, hjälper den långa vägen till att ge intryck av att hon har kommit en lång väg, ELLER hon har precis varit på turné utanför byn och på vägen hem?
Byn skylten visar väl att här börjar byn? Hade det varit här slutar byn kunde ha varit en annan historia.
m.v.h. Erik / DK
Hej fotovänner!

Tack för alla svar! Insåg lite försent att jag inte skulle titulerat bilden utan låtit er spåna helt utan påverkan från mig.

Tycker ni tar upp många bra saker, om bilden i sig samt i era tankar.

Jag får mest positaiva vibbar av bilden men även lite vemod.

Tycker det är härligt med alla dessa gamla gubbar och tanter som är ute med sina rullatorer och andra hjälpmedel som numera finns! Fortsätt med det! Ut med gubbarna o tanterna!!

Sedan gillar jag hösten, dess färger, dofterna. Visst kan man som jag gjort dra slutsatsen att damen i fråga är i sin höst åldersmässigt, vad kommer sedan? Är vandringen längs vägen slut eller...är det slut som Ken antyder, att man försvinner?

Jag tror på en fortsättning efter hösten/vintern/döden.

Tack för att ni tog er tid att skriva ner era tankar.

Daniel