Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Några bilder från Hönö

Hej!

I lördags var jag en sväng på Hönö. Åkte över i mörkret och fick sitta i bilen 30 minuter och vänta på att det skulle bli ljust nog att kunna gå ut på klipporna vid Kråkudden utan att riskera livet.

När det är västliga stormar brukar jag ibland åka hit ner för att skåda havsfågel(labbar, liror, havssulor och alkor mm), idag svag ostlig vind. Visste att det inte skulle bli så mycket fågel men det är ju alltid skönt att komma ut i naturen.

Tack vare den svaga vinden hörde jag alla småfåglar som rastade och sedan sträckte ut över havet. Rätt coolt tycker jag att se dessa små kungsfåglar dra ut över sjön. Små små knyten på ca 5 gram. Bland de mer roliga observationerna idag kan 2 pilgrimsfalkar nämnas, en stenfalk, 2 forsärlor. Massor av gärdsmygar i varje buske samt kungsfåglar. Inga bra bilder på nämnda fåglar men här följer ett hopplock med blandade bilder.

En tordmule.

Som avslutning en vanlig ålakråka.

Alla bilder fotade med mitt testobjektiv Sigma 150-600/5-6,3.

Ha nu en riktigt trevlig helg alla! Själv hoppas jag på att J-Södra skall bli klart för Allsvenskan i fotboll i morgon kväll. Forza J-Södra!!

Daniel

Inlagt 2015-10-16 22:22 | Läst 4396 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Stenen ovanpå kobben är min favorit bland bilderna. Riktigt snyggt.

Mvh
Vilka läckra bilder och läser att du även haft en fin morgonupplelse.
De där små, i femte bilden, som ser ut som ett gäng vulkaner, är det havstulpaner?