Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Simning, cykling och löpning...var är målet?

Hej!

Sitter och chillar lite efter att ha spelat innebandy. Skall lägga mig efter bloggen är skriven men är inte stressad kan ju sova hur länge jag vill i morgon...är ledig:)

Simma och cykla skulle jag kunna klara av men inte springa, usch fy vad det skulle kännas i knäna. Jag stannar bakom kameran.

Tur att det finns frivilliga som delar ut vatten och näringsdryck.

Ooops spill inte ut allt.

Inne i stan var det en folkfest, ett mycket lyckat arrangemang Ironman 70.3 Jönköping. De flesta åskådarna följde loppet i centrum, jag tog mig ut på ett par tre ställen för att få lite andra bilder. Men här nu lite bilder från löpningen mitt inne i centrum av Jönköping.

Många som peppade och hejade på löparna.

En del hade sina favoriter...Heja Peter!!

Många hade det riktigt riktigt tungt som den här belgaren.

Johan hade mycket energi och glädje kvar. Många i stan känner till Johan då han är VD/verksamhetsansvarig på Friskis och Svettis i Jönköping.

High5!

Sliten...

Var e blicken?

Christer hade en hel fan-club på plats.

Markus tar emot publikens hejjarop. Löparnas namn stod på nummerlappen så det ropades namn hit och dit vilket uppskattades mycket. Tror att publiken hjälpte många att orka lite bättre.

Fotboja.

Många nationaliteter var representerade bl.a. Sydafrika och Australien.

Här är det lite tungt, fokus fokus, håll rätt fart...inte för fort.

Löpningen gick i en slinga genom Rådhusparken, lite kring Munksjön, Munksjöbron och gågatorna i centrum men var är målet?

Här mitt i Rådhusparken finns det hägrande målet så småningom...

Hoppas några av er orkat igenom alla bilderna. Vet att en del ratar det mesta om det handlar om sport men några gillar ju sport med:)

Jag har försökt variera mig lite grann i alla fall med bilderna. Fotade med en Canon 5D Mark III + 24-70/2,8 och en Canon 7D Mark II + 70-200/2,8.

Blir nog minst en blogg till från tävlingen.

Daniel

Inlagt 2016-09-21 00:58 | Läst 8372 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Vältagna bilder på löparna. Är det något nytt att alla ska ha nummerlappen i midjehöjd som ett litet förkläde, man brukar annars se nummerlappen på bröstet då det är tävlingar.
Kul med namnet och flaggan på nummerlappen.
Svar från Daniel Steen 2016-09-22 13:08
Tack Margareta!

Har inte sett det innan heller ang nummerlapparna.

Daniel