Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Ölands norra udde

Hej!

Några bilder från mitt besök på norra Öland i oktober. Var där för att skåda fågel men kameran är ju min ständige följeslagare.

Här några bilder på Långe Erik, tagna från en(Lilla grundet) av de 2 öarna som ligger mellan norra Ölands 2 uddar. Normalt kan man inte gå över till dessa öar men nu i extremt lågvatten gick det bra med stövlar.

Testat det numera kostnadsfria programmet Silver Efex.

Samma bild men ändå inte. Verkar vara ett roligt och ganska lätthanterligt program. 

Hade några riktigt fina dagar på Öland så det kommer nog fler bloggar, då med fågelupplevelser jag fått.

Daniel

Inlagt 2016-11-16 11:19 | Läst 4342 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Firade semester med barn och barnbarn där uppe i Grankullavik för ett antal år sedan. Det blev en härlig vecka. Kul att återse långe Erik på dina bilder!
Svar från Daniel Steen 2016-11-16 16:53
Tack Sture!

Ölands norra är kanonfint! Gillar att det är lite mindre folk/fågelskådare här än vid Ottenby(fint ställe det med). Området är fågelrikt så jag trivs bra här.

Daniel
Fantastiskt fina fågelbilder från norra udden! Här fångar vi fåglarna med kameran (inte i fångstnät...) Med vänlig hälsning Gunnel (Åretrunt-boende i Byxelkrok och medlem av Ölands fotoklubb)
Svar från Daniel Steen 2016-11-16 16:55
Tack Gunnel!

Ja visst är det fint här uppe. Hoppas ta en tur i vinter, annars blir det mest vår, sommar och höst.

Fågelbilder kommer snart.

Daniel