Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

På magen i Erstadkärret, Visingsö

Hej!

Idag har jag gjort det!! Ja...som Jens Christian brukar göra så bra. Ligga på mage och fota fåglar.

För ett par år sedan passerade vi en affär utanför Växjö med gamla grejer mm. Jag hittade ett kamouflagenät som jag köpte, den kan bli bra att ha när jag skall fota fågel tänkte jag. Nu har den legat i förrådet i två år minst!! Jens Christians bloggar i vår gav mersmak och triggade iväg mig, äntligen. Tack Jens!

Tog nattfärjan till Visingsö 01.15, körde upp till kärret, sov lite, för att innan det blev för ljust leta reda på en "bra" plats att vara på. Hinner bara visa en bild nu, men tog minst 400 under ett par timmar innan jag tyckte det räckte. Det är ju inte så bekvämt trots liggunderlag och bra kläder.

Bilden är tagen innan solens uppgång.

En grönbena.

Fick bilder även på drillsnäppa(kom så nära att kunde ha tagit på den genom nätet), rödbena, spovsnäppa samt lite änder och gäss som jag hoppas kunna visa om någon dag, en annan måste ju jobba lite också.

Kan säga att det gav mersmak i alla fall!!

Daniel

 

 

Inlagt 2012-07-22 23:24 | Läst 5642 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Oj ... härligt att se att jag har inspirerat :) snyggt jobbat .. Ha det gott