Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Fotograf på hal is

Hej!

Skrev i mitt förra inlägg att jag fotograferat lite bandy här om kvällen, ute på isen!

Nu skall det sägas att det var ingen vanlig bandymatch utan ett gäng glada amatörer som spelade(där undertecknad får vara med). Vi spelar bandy varje söndag kväll på Råslätts IP mellan åtta och tio.

Yngst och gladast?

Vi är ett blandat gäng med stort åldersspann (16-53 år) och som synes har vi kul!

"Gamlingen" på bild.

"Måste du alltid ha kameran med dig och fotografera?" citat från min grabb Jakob som också är med och spelar. Nae men om inte jag gör det, vem skall då föreviga det vi gör??

Jag gillar att dokumentera min vardag och tycker det är viktigt att göra det också. Det är sällan någon klagar i efterhand när de sett bilderna. Hur är det för er? Tycker era kompisar/vänner/familj att ni "alltid fotar"?

Nu har jag bara haft med kameran en gång denna säsongen! Jag åker omkring på isen mitt i spelet då och då och fotar lite, lägger undan kameran och spelar vidare för att fota en stund till lite senare. Använder Canon 7D och 70-200/2,8, funkar oftast bra men ljuset varierar en del var på isen man är.

Klockan nio är det dags för lite fika, lite snack och att fixa till utrustningen innan vi spelar en timme till.

Vad tycker ni om min låda, gubbs?

Dags att kämpa lite igen!

Oops! Vad har hänt?

Läget e lungt! Inga skador denna gången heller....det brukar vara rätt lungt på skadefronten. Det är mest vi lite äldre som sträcker oss, bryter ngn tumme eller så.

Passning pg!

Slagskott som faktiskt går rätt i mål.

Som ni sett varierar utrustningen en del. Vi har några krav, alla skall ha hjälm! Klubban skall vara kort....en del tycker man inte skall få ha någon böj alls, har svårt att förstå det?! Precis som om det är därför de oftast förlorar?

En liten bildsekvens på Jakob som fick nöjet att sätta "sista målet vinner".

Det var allt för idag, gubbs! Nästa söndag är troligtvis sista gången för denna säsongen!!

Daniel

 

 

 

Inlagt 2013-02-27 19:42 | Läst 6270 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vilka underbara bilder! Det var bilder man blev glad av!
Ha det så gott!