Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Blåhaken får trösta mig nu...

Hej!

Fy vad tungt det är just nu...

Mitt favoritlag Napoli förlorade säsongens sista match, en vinst och Champions leage hägrade...2-2 och vi får straff som skjuts över...

Surt, sedan går Lazio och vinner matchen. 

Nu är det bara tungt fotbollsmässigt, har inget att klaga på annars:)

Bilden ni får se är den första som kommer ut ur min nya dator, min gamla pc laptop kraschade för några veckor sedan och sedan dess har jag velat om jag skulle köpa en ny eller pröva en Mac.

Det blev en Mac och nu är allt lite...eller mycket ovant. Skönt att ha något nytt att lära sig.

Bilden är från Ölands norra udde där jag var och fågelskådare för några veckor sedan. Blåhakarna hoppar gärna omkring lågt i buskarna och kan vara svåra att få syn på.

En fin hane.

Ni som har Mac, tar gärna emot tips för nybörjare:) så jag kan undvika strula till datorn.

Hoppas snart återkomma med fler bilder från Öland.

Daniel

Inlagt 2015-05-31 23:30 | Läst 4033 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
En mycket vacker liten fågel som jag gärna skulle vilja se. Den poserar snyggt för dej. Jag använder PC.
Hälsningar Lena
En stilig herre, som jag alltså missade vid mitt besök. Letade förgäves efter både den och den likaledes sköna rosenfinken, som jag hoppats få se. Jag gissar, att det troligen krävs bättre kunskap och erfarenhet för att hitta dessa godingar. Men jag blev ju inte lottlös för det. Gläds åt din bild och ser fram mot fortsättningen.
Lycka till med nya datorn!
Eva
Hej på er!

Tack för era kommentarer! Har varit fantastiskt mycket i vår/sommar så här långt. Har inte hunnit/prioriterat bloggen på länge.
Börjar min semester idag så nu finns det lite tid för bloggen hoppas jag. Har trots allt fotat en del, bal, student, fåglar mm så bilder finns det gott om. Ha en skön sommar!

Vi ses..i alla fall här på FS:)

Daniel