Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

HV71:s jubileumsmatch kontra E-Type, va han så mycket bättre?

Hej!

Två veckor innan jul firade HV71 att de fyllde 40 år, bl.a. med en utomhusmatch och en konsert i Kinnarps Arena. Jag var med som sjukvårdare på bägge ställena.

Skitväder ute och dåligt förberedd utearena som bilderna strax visar.

Reservdelar på väg till staketet!

De e klart nu! Precis innan matchstart....pust.

Andreas Andersson fick stå, Daniel Larsson är visst dåligt tränad sägs det??

Krigsmålad  Johan Davidsson, fotad genom sargen, fotograferna hade det inte lätt då det regnade och sargen blev blöt. Hittade några skrapor som jag delade ut.

En publikbild med HV:s Jesper Fast längst till höger, tyvärr skadad, benet e av.

Linköping vann matchen med 1-0 i förlängningen, riktigt sur match. Direkt efter matchen tog vi oss till Kinnarps Arena där bl.a E-Type skulle uppträda.

Här följer några bilder tagna på lite för långt håll men så var jag ju inte där som fotograf egentligen....

Publikkontakt direkt när han kom ut på scen.

Han ser lite fundersam ut, tror dock inte han ser mig.

Det är första gången jag fotar på en konsert.

Känslan sitter där.

E-Types tjejer levererade, levde verkligen ut.

E-Type skall visst ha lagt av med spriten(och kanske gott över till Yalla youhurt), hörde han säga det till Lotta Bromé i radion i höstas. I juli semestrade vi på Gotland och sov en natt på en litet kyrkligt pensionat på södra Gotland. När jag stod och pratade med värdinnan ringde hennes mobil, hon svarade.

Det var E-type sa hon, han och hans band skall bo här nästa natt, de har en spelning precis intill. Hon var lite stressad över en sak dock, det var hans kravlista om vad som skulle finnas på boendet, det som hon funderade på mest på var bl.a. lådan med whiskey, förstår han inte att vi inte har sprit här??

Huruvida han fick sin whiskey vet jag inte, om han var bättre än matchen?? Gillar inte alls hans musik, däremot gillar jag när någon ger max i alla situationer. E-type vinner på poäng över HV:s insats!

Nu är det slut för den här gången, Sverige vann på straffar precis, Gött!!

Go natt!

Daniel

Inlagt 2012-01-04 01:44 | Läst 4806 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Åh, det var du som fixade fram skrapan! Den var guld värd vill jag lova. Stort tack ;) Såg också ditt inlägg från Afrika. Sista bilden är suveränt bra...och talande.

mvh
Stefan
Svar från Daniel Steen 2012-01-20 19:40
Tjena Stefan!

Kul att kunna hjälpa till!

Blir nog lite mer bilder från Afrika framöver.

Kollade din hemsida o blogg. Fina bilder vill jag säga, bilden från Kina är helt otroligt bra!! Skitsnygg! Sitter väl på din vägg?

Daniel