Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Idag blev jag glad!

Hej!

Över att solen sken, när jag cyklade hem efter ett dygns arbete på ambulansen!

Efter att ha kört  ambulans i total tjocka ett helt dygn så var det underbart att se solen och lite blå himmel. Fram med kikaren och kameran. Lite fågel och en del blommor blir det nog på hemvägen.

Blommande lupiner strax innan Rocksjön. Cyklar vidare ner mot sjön, fyra sångsvanar flyger trumpetande över mig. Rödhakar, grönsiskor och någon domherre hörs.

Intill Rocksjön ligger Munksjön. Munksjön ligger mitt i centrum av Jönköping men trots det kan man se en del fåglar i sjön. Idag mest mesar, rödhake som sjöng faktiskt samt några gärdsmygar(men den ville inte vara med på bild).

Munksjö AB, fortfarande igång. En del av industriområdet skall bli bostäder framöver.

Det nya kulturhuset Spira, som invigs i morgon den 11.11.2011. Ett mycket omdiskuterat bygge i stan. Jag tycker det är fint men....hade hellre lagt pengarna i vården men så är jag inte direkt någon kulturfreak.

I tidningen är det nästan var dag bilder på blommor. Är tiden ur led, nae det tror jag inte , vi får nog vinter snart.

Den här båten har gjort sitt.

Cyklar vidare, förbi Max och Mc Donalds vidare förbi Skogskyrkogården. Vid Kättilstorp blir det ett fotostopp. Bären lockade till sig lite sidensvansar.

Bären var lättare att fota, sidensvansarna ville ej vara med på bild, lyckades i alla fall få med en, ser nästan ut som bäret kan kväva fågeln.

Hösten är överallt runt blomman, vissna löv jag riktigt känner doften av multnande löv. Det gillar jag!

Gula som solen, nästan lite vårlikt.

Upptäcker en ekorre högt uppe i ett träd, den ser mig också och är lite spänd på vad jag skall göra. Jag lämnar den i fred och är snart hemma igen.

Nu är det kväll, stjärnklart och minusgrader. Passar utmärkt, i morgon bitti skall jag spela hockeybocky med brandkåren, det är något att se fram emot!

Höst på er!

Daniel

 

 

Inlagt 2011-11-10 21:54 | Läst 6334 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Gillar speciellt sidensvansbilden i sin rätta miljö med bäret i näbben, tjusigt fotat.
Du verkar ha haft en härlig dag, livskvalitet !
Ha de gött.

M.V.H

/Tobias
Hej Tobias!

Tack för lite respons!

Japp det var lite kvalité på den cykelturen.

Mvh, Daniel