Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Min far

Hej!

Är just nu inne i det "svartvita".

Livet är väl inte bara svartvit även om en del av oss gärna delar in allt i två kategorier. Svart/vit, rik/fattig,  levande/död, svensk/osvensk, sjuk/frisk etc. Tror livet är mer nyanserat än så.

Här två bilder på min far, Folke. Pappa har precis återhämtat sig efter en svår infektion som plågat han i några månader. Han har knappt kunnat tala eller äta då infektionen i stor del satt inne i munnen. Pappa har varit predikant i hela livet så att tala och sjunga har varit/är hans liv. 

Vet inte om glädjen syns på någon av bilderna men här sjunger och talar han i ett litet kapell på Hasslö, Blekinge för första gången efter sjukdomen.

Från Betaniakapellet på Hasslö.

Daniel

Inlagt 2016-12-08 13:10 | Läst 3204 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Det var fina bilder av din far. Och livet är alltid nyanserat, som du säger. Men en sak invänder jag emot: det finns inga nyanser i begreppen levande - död i biologisk mening. Det är jag helt säker på. Däremot känner jag mig halvdöd idag, men det är ju en annan sak.
F.ö. härstammar jag till 1/4 från Hasslö, där jag vistades en del som barn.
Fina porträtt av din far! Såg häromveckan en artikel om en ung människa som kallade sig själv icke-binär, det vill säga varken man eller kvinna, så nog finns det fler nyanser än man slentrianmässigt inbillar sig.
Tack Stefan och Sture!

Ser fram att få åka ner till Hasslö innan jul och träffa mina föräldrar.

Stefan, då har du säkert passerat kapellet flera gånger. Hasslö är en fin trevlig ö.

Daniel
Trevliga fina bilder på din far.
Sten
fina bilder där glädjen lyser igenom.
Mycket fina porträtt! Och värdefulla bilder för framtiden.
Tack för glada tillrop!

Har en del bilder på pappa men dessa är nog de enda jag har där han är "offentlig/predikar".

Trevlig helg!

Daniel