Livet består av många ögonblick, en del förevigar vi genom att ta ett fotografi andra genom att skriva ner dem andra försvinner bara bort i glömska. Mycket sport, natur och tankar om livet i stort, en slags dagbok.

Tidig morgon Karsnabben Öland

Hej!

Sista lediga morgonen på vår Ölandsvistelse.

Min sista semestervecka har varit otroligt varm, solig och avslappnande. Bara jag och frun min(Ulrika) på Bödagården på norra Öland. Trots semester har jag varit uppe innan solen fyra-fem mornar för att fota och fågelskåda...sova har jag gjort lite grann på stranden:)

Min förhoppning denna morgonen var att få några färggranna vadare på bild. Lägger mig tidigt under mitt kamouflagenät och väntar på ljuset och fåglarna. Nu blev det knappt några vadarbilder alls idag. Tänkte börja med att visa några skarvbilder...bläh tänker en del kanske. Storskarv/Ålakråka den är ju nästan en skadefågel och borde skjutas, jag skjuter den med min kamera.

Håll till godo!

Inlagt 2015-08-11 22:42 | Läst 4861 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fantastiskt fina bilder på denna " fina " fågel. 1:an och 5:an gillas nog bäst. Gör knappast mer skada än människan.
Sten
Vilka strålande morgonbilder och jag har inget emot skarvar. Kan nog hålla med Sten om att ettan och femman är lite extra fina. Men även den sista med siluetten mot gulorange faller mej i smaken.
Hälsningar Lena
Tack!

Kul att ni gillade bilderna. Har fler bilder på storskarv från andra mornar som blev rätt bra. 1:an är också den jag gillar bäst av dessa.

Blir en del bloggar från mina dagar här på Öland framöver.

Hälsningar,

Daniel