Natur med mest fåglar, blommor och makro. I övrigt allt som kan verka intressant.

719

Ja, nu blir det sparade svartvitkonverteringar igen, sitter inne överhopad med bilder tagna under vår och försommar. Ibland blir det lite för mycket. 

                                          

Inlagt 2018-05-21 11:36 | Läst 606 ggr. | Permalink
Grymt bra bilder. Ska jag framhålla någon så är det den fjärde med solen och så tror jag det är Kärrsnäppor som flyger.
Sten
Svar från Vibybo 2018-05-21 12:34
Tack Sten, jag tror det är brushanar, men vem vet, de flög bara på det sättet vid den platsen och tidpunkten som de brukar, det var en vårmorgon, och kärrsnäpporna brukar ta sina rundor där på hösten, men vem vet? Inte jag. Viktigast är att de finns och är så vackra att se på. I morgondimmorna är inget kristallklart.
Sten Björklund 2018-05-21 15:15
Visst är det brushane. Har ju själv tagit flygbilder på dom och det stämmer bra i jämförelse. Lurade mig lite på den övre till vänster. Snyggt i vilket fall.
Sten
Flera bilder där som skulle passa på ett Galleri! Tjusigt!
Svar från Vibybo 2018-05-21 17:01
Det var snällt sagt, tack Ragnar!
Ja, inte kan du räkna med att hinna blogga alla bilder du tar.. man får välja de bästa helt enkelt! Resten kan man kasta! Själv så redigerar jag bara de bästa bilderna och sparar i JPG, sen kastar jag i stort sett alla RAW bilder, de tar för stor plats på hårddiskarna! Vill hellre ta nya bilder istället för att pilla med en massa gamla bilder.. Fina bilder fick du här i alla fall, även som svartvitt! Vadarna ser ut som Brushanar tycker jag!
Hälsn!
Svar från Vibybo 2018-05-22 07:44
Jo, det går för mycket tid även om jag kastar 90% och alla raw, precis som du. Brukar först sortera bort 2/3 direkt, sedan framkalla, för det är svårt att se annars vad som blir bra. Sen sortera igen, och sen en gång till. Minst 90% måste bort. Och det blir för mycket ändå. Bästa är att göra något annat.