The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3680 / Som sagt, förberedelser inför kameraloppisen i morgon!

Här er'e mycket motljusskydd!

Sammanfattningen vad gäller loppisen e att där finns nästan allt! Vare sig man fotar storformat, eller småbild! Tillbehör finns också i mängder!

Jag har inte så mycket kvar i kameraskåpet numera, jag har sålt det mesta på de tidigare auktionerna, och ligger efter det, en dryg Leica M10 plus! Men känner att Leica M-tiden e förbi för mig!

Jag hade min M Leicatid från tidigt 1960-tal och fram till 2010 c:a och det va kul, spännande  och funkade bra! Men jag gillade aldrig att framkalla film, så rullhögen växte i kylskåpet! Så när gode vännen Leif Liard fixade fram en av de första Fuji X100 till påseende på Tårtan!  En liten Leicaliknande digitalkamera, som Leica borde ha gjort!  Så det blev en X100 och nu har jag också en X-E1! Å den här X-E1:an e väldigt kul och mycket kompetent, och sätter jag på ett Fuji originalobjektiv, typ 18 mm f2, då e det inte kameran som e problemet vad gäller tillräckligt bra bilder! :) Å jag kan även fota manuell med E-E1:an, tex nostalgifota med några Summicronobjektiv!
Så de e nya tider och härliga tider igen!

/Bengan

Inlagt 2017-03-24 07:47 | Läst 1942 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det är bara att gratulera till insikten.
Svar från Benganbus 2017-03-24 08:50
Tack!
Nu e det en nya tider, härliga tider! :)
/B