The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3716 / I vänta på Godot, eller att datorn skall komma igång ordentligt ;) och att vattnet skall stängas av!

We’re waiting....

Godot alltså!

I bland blir det mycket på en gång, idag va det tidig uppstigning för att vattnet skall stängas av då man skall byta en ventil i nån huvudledning nere på sta'n! Så det blev en dusch innan morgonfikat och upptappning av vatten i några hinkar och behållare för dagens vattenbehov!

.



Men det här berör inte den här unge mannen! Å det här är ingen ovanlig sovställning om nå'n tror det! Jag kommer att tänka på filmen Gravity! ;)

.



Å det blev en se'n sistarunda med Roffe i går! Regnskurar ställde till det! Idag tar vi det litet lugnare, det blir nog bara nå'n mil högst!

.

Å snart e det Gnesta-planket igen! Lördagen den 29:e juli!
Även med öppet plank och kameraloppis!

.

Annars e det som vanlig, mycket onödiga objektiv Pg! Å här e de grejer som behövs för att använda Harry Zöllners Biometar på Fuji X-E1! :)

"Tänk att folk inte kan lära sig att hänga med i utvecklingen, utan håller på att krångla till det med gamla saker!"
 

Men tänk så här i stället, de flesta normala svenskar e ändå mycket ordningssamma och hänger på i det senaste som presenteras, gäller såklart även i fotografi! Vi är nog ett av de mesta ordningssamma och medhängande folken i världen! Det e väl bättre saker att fundera på glädjas åt! ;) :)

Och ännu så funkar vattnet...?
Måste nog ringa och klaga!!
Men först en påtår! ;)

/Bengan

Ps. Det här med att datorn skall komma igång! Min XP tar litet tid på sig att räkna in alla de grejer som skall var med! Å på Fotosidan e det saker som tex sdk. steamrail.com,  ajax. googleapis. com,  produktion. selectmedia asia. typ! Min XP e noggrann liksom! ;)

Inlagt 2017-04-22 08:50 | Läst 1013 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
För tio år sen var Sverige världens modernaste land och jag befarar att vi fortfarande är det. Extremism är sällan bra tycker jag, lagom är bäst. Ta vara på gammalt som fungerar och skaffa nytt då det verkligen behövs och tillför något av bestående värde.