The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3977 / Lucia i dag och jag tar bilen för säkerhets skull! Bensindriven!

behind sunglasses...?


När det kommit snö, så är Pendeltågstrafiken som vanligt mycket osäker, så jag tar tyvärr bilen och parkerar den närmare Stockholm! Vid en station som jag senare kan nå från flera kollektivtrafikslag för säkerhets skull! Vi har en bensinbil numera, för nu e diesel fuldiesel! (Men vi fick miljörabatt när vi köpte förra bilen, en diesel) Läste i dag i DN vart vårt sorterade plastavfall bränns, och jag har läst tidigare var vårt sorterade elektronikavfall bränns! Även vart sköljvattnet från våra flieströjor tar vägen! Och att nästan alla grejer som tillverkas i The Near East, transporteras via jättecontainerfartyg, som för att det skall bli billigt, kör på den billigast tjockoljan! Men flyget har som tur avgaser, som lägger sig som ett skyddande tak över jorden så inte uppvärmningen går för fort! Så flyg mera!
Ha nu en fin Lucia bland nära och kära!
/Bengan

Ps. Tårtan idag!

Inlagt 2017-12-13 07:40 | Läst 1285 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Du gör i vart fall en insats för miljön! Du behåller din "gamla" fujikamera och struntar (njae) i nyare modeller. Produktion av nya grejor, kameror, bilar etc, skapar mycket mer miljöproblem av allehanda slag än vad vi i allmänhet räknar med.
Kul bild och fin "Lucia". Jag var i Sthlm igår (med tåget!) och då fanns en massa snö, var har ni gjort av den?/ Björn T