The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 4949 / Saker som hänt liksom!

Hösten e ofta tillbakablickande, eller tillbakadrömmande, i alla fall för mig, och det kan bli blickar längre tillbaka än bara i somras! Tankarna skenar iväg liksom till andra somrar! Här e några tidigare somrars bilder! (Å vissa bilder har ni nog sett tidigare)

.

Hittade en bild från Lofoten, det va några år sedan! Å vi hade fint väder hela tiden, och det fattade vi senare att det va sällsynt! Här e första övernattningen i Reine! Toalettavloppet gick rakt ut i vattnet, och det störde många svenskar hörde vi av de som ägde husen! Så dom sa alltid, vi jobbar på det! (Det e tidvatten och sjön utanför e väldigt stor) Å det fanns vandringsleder på Lofoten!

.

Här e det cykel på Öland, gamla banvallen mellan Kastlösa och Skärlöv, tror jag! I alla fall tvärs över Öland! Öland va väl sisådär att cykla på! Tyckte vi!

.

Här är det cykel i Italien! Vi tog cyklarna i en cykelpåse och åkte linjebuss till Italien! Sedan pendeltåg, och så taxi sista biten! Vi bodde i ett hus på en bergskam i en olivlund! Vi åkte med racercyklarna och handlade nere i byn! Med ryggsäckar! Serpentinväg! Vi har även cyklat på Mallis! Även där finns bra backar! Och mycket cykelkultur!

.

Å så cykel i Danmark, det va fint! Vi åkte tåg till Klippan, monterade ihop cyklarna på stationen! och cyklade ned till Tåsinge på Fyn! Min fru hade vänner som bodde där! De va gemytligt att cykla i danmark! Mycket cykelkultur här med! Vi tältade på campingplatser! Grönsaker köpte vi i små skåp utanför bondgårdarna! Och vinet köpte vi på Irma! :)

.

Å cykla på Gotland, inte att förglömma! Numera e det mest vandringar på Gotland! Vi startar stadsvandringen på Bakfickan på Stora torget! Alltid! Men sedan e det såklart vandring ute på ön också! Fast vi åker bil till typ Fårö för att vandra där!

.

Å så e det det här med Bönhamn i höstas! Svårt att släppa den här morgonfikaplatsen! Den sitter i känslan och minnet!

Så va det med den bloggnostalgitrippen!
Nya tider väntar!
Ha en fin helg!

/Bengan

Inlagt 2019-10-19 22:27 | Läst 1223 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?