The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 2877 / Varför e retrogrejer så intressanta? Men en del vill nog inte erkänna vad man spar i garaget! ;)

En del av oss håller ju på med gamla kameror till och från, men jag har sett folk som sätter in nygamla kök som dom fått tag på hos IKEA! Och spikar pärlspånt på väggar, köper gamla Jeansmodeller, köper nytillverkade gamla lysknappar från Gysinge, biltillverkare som gör nya retrobilmodeller av äldre bilar, Bubblan tex, och Mino-Cooper, och en massa människor gillar och samlar på gamla amerikanska bilar, och åker med dom också! Och en radioapparat med 1950-talsutseende e populär på Claes Olson! Och tjejer sminkar sig som man gjorde på 1940-talet, och när det skall ätas å drickas på midsommar så skall det va som förr, nubbe, sill och alla andra tillbehör och sju olika blomsorter under kudden, och detta eviga dansande runt midsommarstången alla midsomrar! Inga nyheter här inte!

Å musik då! Man lyssnar på gammal ungdomsmusik som gjordes för en trettio till fyrtio år sedan minst! E det inte retro, så säg!

Å alla gamla filmer inte att förglömma, som man kanske har i bokhyllan som samlings DVD! (Som man bara tittat på en gång)  Å gamla släktbilder spar man ju på också! Å garaget e fullt med "bra att ha saker!" Å så e det nog också på vinden å i källaren! 

Så jag tycker det inte e så konstig om jag använder en sparad retrokamera då och då!
Man e ju med i retro/nostalgigänget! ;)

/Bengan

Ps. Nu regnar det i Gnesta! Det har Roffe redan märkt och låtsas fortsätta att sova!

Inlagt 2015-07-06 08:47 | Läst 1611 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det är nog en längtan bort från allt modernt och uppkopplat. Ett enklare liv med mer IRL-upplevelser.
Å så är man ju lite retro själv numera!