The Roots of Photography is Snaps!
Back to the roots!

Straight 3281 / Pensionärslivet e tempo hela tiden! Men klart självförvållat tempo! :)

När jag jobbade, tänkte jag inte speciellt mycket på pensionärslivet! Hade väl en aning om att det skulle bli litet mindre pengar, och kanske mindre att göra! Men oj vad jag bedrog mig, vad gäller att göra alltså! Men det e ändå Ok, för det mesta är det egna projekt på nå't sätt, tex att gå ut med Roffe, städa, handla, laga mat och fixa på tomten, läsa F&F och åka till återvinningen! Å så litet foto, mer läsande, och annat som dyker upp, å så va den dagen slut! :)

Men det gäller att hålla reda på mat och fikaraster, när det inte e lagstadgat! Och den här lilla tjugominutersvilan mitt på da'n inte att förglömma, men det gör jag ibland! Glömmer bort att ta den alltså! :)

Å vad vill jag säga med det här då? Jo att det e ganska rörigt, men trevligt att vara pensionär! Bara man får vara frisk, och de e jag i det stora hela!

Å idag skall jag försöka boka in en fikaträff med min privata serviceavdelning för Fuji X-kameror i Södertälje!  "No Man Is an Island!" (John Donne)

Å Roffe sover fortfarande!
Å idag skall det bli regn på em!

/Bengan

Inlagt 2016-05-25 08:54 | Läst 2091 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Stämmer precis. Handlar inte om "hur mycket att göra" eller så, mer om att man gör saker i egen takt, och gör dem för sig själv. Och så att man gör en sak i taget numera. Huvudsaken är att man får vara nåt så när frisk.
Ha det//GöranR