En äldre mans strövtåg genom tillvaron. Ibland med en kamera i handen.

Strövarkort 216. En fyr i mörkret

Så har jag tänt ljuset. Det där som ska leda mig under kommande månader av svärta, kyla och modfälldhet. Fyren heter Sri Lanka och den har jag aldrig besökt tidigare. Men i påsk blir det dags.

Rätt långt dit alltså men den som väntar osv. Under tiden följer jag spåren som leder både bakåt och framåt. Bakåt har jag börjat jobba lite igen. Inte fast och så utan mer på egna villkor. Dessutom rotar jag vidare i de gamla bildbiblioteken. Få se vad som kommer upp.

Kanske någonting framåt i tiden. Till vecka 7 - 8 till exempel, då jag ställer ut på Galleri Korn vid Hornstull tillsammans med Krister Kleréus, Per-Erik Åström och Alf Johansson.

Gammalt eller nytt? Ingen aning än. Men det klarnar och ljusnar säkert över vintern. Under tiden följer jag spåren. Framåt och bakåt. Det viktiga är att inte stå stilla.

Inlagt 2015-11-01 12:44 | Läst 1253 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Noterat datumet! :)
/B
Ska bli kul att ställa ut ihop. I all enkelhet sådär.
Sri Lanka låter spännande. Själv åker jag till New York mellan Jul och Nyår. Har en vansinnig idé att hälsa på Bruce Davidson... en av mina stora fotografiska idoler... får se om det är möjligt...
Svar från goranton 2015-11-02 15:00
Ska absolut bli kul. Håller som bäst på och grunnar på bildurval.

Vi får väl ses igen framöver. Tyvärr tar mitt återupptagna jobbande en hel del tid. Fast det ger ju lite välbehövligt klirr i kassan också.
Ja, Sri Lanka dök upp som ett alternativ till Dominikanska som inte funkade tidsmässigt. Sol, vatten och värme lär behövas då.

Vi hörs!
/Göran