En blogg med foton helt enkelt

Morgonfotografering

 

090321 Dag åttio

Morgonfotografering, när ljuset är som bäst kan vara lite knepigt. Oförutsägbart och i snabb förändring som ljuset är i gryningstimman och aldrig likadant. En del ställer klockan tidigt, tidigt... det är inte lätt att hitta motivationen när det är varmt och gott i sängen, man tittar ut och ser - ingenting. Svart är det!  Kallt också! Upp och hoppa! Det är väl ofta precis här man tycker att det blir en MYCKET bättre soluppgång imorgon ;-). En annan variant är att inte gå och lägga sig... Man kan ju alltid sova efter fotograferingen.

Hur svart jag än kan tycka det är när jag är på väg mot fotograferingsplatsen hinner jag sällan fram i tid! Det gäller att vara där när det händer. Och det händer fort! Dagens bild lördagen den 21 mars blir en av de här från en morgonpromenad någonstans i Bohuslän. Vilken skulle du valt?

Gryning och ejdersvall...

 

Fortsätt mot ljuset...

 

Blå morgon...

 

Favorit...

Det blev väl inte riktigt de bilder jag hade tänkt. Vi blev lite sena och ljuset fullkomligt exploderade. Oj vad fort det gick! Men det var en fantastisk morgon och de här oplanerade bilderna vill jag inte vara utan. De jag hade planerat att ta ska jag försöka fånga en annan morgon...

Önskar alla en trevlig helg! /Susanne

Postat 2009-03-27 08:39 | Läst 4000 ggr. | Permalink | Kommentarer (5) | Kommentera