kontemplation -en -er s. (djup) begrundan, försjunkande i betraktelser

Jag är tillbaka – som pensionär

Jag har ju varit dålig på att hålla bloggandet vid liv under alltför många år. Ber om ursäkt för det. Men nu, som pensionär sedan ett halvår, har jag plötsligt hur mycket tid som helst, känns det som. Så nu skall jag bli mer aktiv. Ideer och funderingar finns på lager. Så återkom gärna hit igen om någon vecka eller så.

För närvarande lägger jag sista handen vid en utställning, med vernissage lördagen den 26 augusti! Jag har nämligen haft glädjen att bli invald som medlem i Södertälje Konstnärskrets och traditionen bjuder att årets nya medlemmar inleder höstsäsongen.

I år är det tre nya medlemmar som ställer ut, två målande konstnärer och så jag då, som visar fotografi, Photo Art och Digital Fine Art. Vad detta innebär återkommer jag till.

Utställningen TRE NYA, visas på Galleri Kretsen i Södertälje 26 augusti till 10 september tis-sön kl 12-16. I nästa inlägg berättar jag hur det gick. Det blir spännande att se hur mina bilder tas emot av en konstpublik, inte så bevandrad i min digitala skapandeprocess. Håll gärna en tumme – eller två.

Inlagt 2017-08-19 17:26 | Läst 1275 ggr. | Permalink
HDR redigering? Hur som helst, en riktigt bra komposition och läcker bild!
Trevligt att hitta dej här Kjelle. :)