Blandade bilder och funderingar.

Nu är allt som vanligt igen.

Var dag borde få vara unik och inte försvinna bort i de djupaste minneshålen. Att bläddra bland gamla bilder får mig att minnas hur den där dagen var. 

När man som jag har arbetsdagar på 10 timmar. Det inte mycket kvar av dagen efter sömn rast och resor. Däremot har jag fler lediga dagar. 

Visst är det härligt men en rejäl regnskur. Tur man har en kamera som tål lite vatten. 

Korna har skinn som tål regn. 

Oavsett väder står han där, trägubben på sin stolpe. 

// Jörgen

Inlagt 2019-08-20 14:11 | Läst 775 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Visst är det fint med bilder som stärker minnet. Uppleva det fina en gång till.
Funderade ett tag på att sluta blogga, för vad tjänar det till egentligen, men så upptäckte jag det där med att uppleva en gång till och få göra resor även i minnet. Dessutom finns minnet att bläddra tillbaka i då minnet sviktar. Så jag blev kvar.
Sommarminnen är fina att bära med sig till den kommande vintern, fint också att korna inte behöver släpa på paraply eller regnkläder. Finns inbyggt liksom, fast om man tänker efter så har ju vi det också. Det är bara våra kläder och frisyrer som behöver regnskydd.
Svar från skalman-63 2019-08-21 12:01
Tack Margareta. Visst är det så att även bloggen är ett minne att gå tillbaks till. Har även tänkt så att varför skriva en blogg. Det är som med mat, om man lagar till en måltid är det trevligare om man kan dela den med fler. // Jörgen
En serie bilder med vacker stillsamhet, bra för själen.
Svar från skalman-63 2019-08-21 12:01
Tack Stefan. // Jörgen