Ängsblommor....

Oj, nu har det gått några månader sedan jag skrev något i min fotoblogg.

Det kan också bero på att jag inte har varit så väldans aktiv med kameran under sommaren. Visst har jag fotograferat men inte så intensivt som jag gjorde under en period. Kameran har jag haft med mig vid ett flertal tillfällen men jag har inte haft den riktiga fotokänslan för att vara aktiv. Lite smått börjar känslan infinna sig igen och jag hoppas att den stannar kvar för det är en oerhört trevlig hobby att fotografera.

Under sommarsemestern så har jag och sambon hemestrat i en fäbod i Leksand, där vi nu för andra året i rad håller på att förbättra inne i fäboden. Nedanför fäboden långt uti skogen uppe på ett berg (360 m/ö.h) så finns en äng full med blommor. Här har kameran och jag hållit till.

Inlagt 2021-08-08 17:31 | Läst 644 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Vackert. Bild 3 var vacker är det någon form av orkidé? Gillar också bild 4 lite extra
Svar från Tinaspicture 2021-08-08 20:35
Jag har efterlyst blomman på min facebook Christina Idling E photography men inte fått något svar. Där är hela blomman med också. Så jag vet inte än om det är en orkidé.
Tack för komplimang om mina bilder :)
pdahlen 2021-08-08 21:49
Jag tog in en bild i appen Flora Incognita, den angav Hampdån

https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Hampd%C3%A5n
Svar från Tinaspicture 2021-08-09 14:52
tack för att du kollade. Jag har aldrig hört det namnet förut och det var roligt att få veta och läsa lite om Hampdån :) Tack igen.