Bilder och berättelser från min resa genom livet.

Gå till frisören

Var på en mässa för ett tag sedan och råkade på några flickor som gick frisörprogrammet på gymnasiet.  De berättade lite om utbildningen och vilka framtidsplaner de hade. Drömmen är naturligtvis att öppna en egen salong. I utbildningen ingår bl a att praktisera sina färdigheter på studiekamraterna.

Jag gillar att gå till frisören. I Knivsta hade jag samma frisör i massor av år och med åren lärde vi känna varandra väldigt väl. Frisörer gör dig inte bara fin utan lyssnar också på vad du har att säga. De fyller för många en mycket viktig social funktion. De har tid att lyssna på dig och många är de intressanta samtal Anette och jag haft under årens lopp. Så, klipp dig inte hemma utan gå till frisören. Du blir ompysslad en stund och det känns så skönt.

På återseende

Torbjörn

Inlagt 2014-11-24 14:27 | Läst 3416 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jag är med dig Torbjörn.
Och man måste ha en kvinnliga frisör naturligtvis :-)
Söta flickor.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från pic-tor 2014-11-25 16:32
Tack så mycket Erik. Visst är det skönt att få bli ompysslad en liten stund av mjuka, kvinnliga händer.
Mysiga o fina bilder på söta tjejer - skön ögonkontakt! Må så fint, LO
Svar från pic-tor 2014-11-25 16:33
Tack Lars Olov. Flickorna var väldigt goa och rara.
Fina bilder Torbjörn! =)
Det var kul att träffa dig på Fotomässan!
Ha det så gott!
Svar från pic-tor 2014-11-25 16:36
Tack så mycket Heléne. Det är alltid trevligt att träffa dig och höra om dina fotoprojekt. Egentligen hade jag nog behövt ytterligare en dag på mässan för jag hann aldrig med att se bildutställningarna ordentligt. Din höstbild är väldigt fin.
Jag har haft samma frissa i snart 30 år, så skönt att sätta sig i stolen och bara be henne göra en frisyr av mitt hår. Trevliga samtal blir det också, du har så rätt. Bra illustrerande biller också.
Svar från pic-tor 2014-11-25 16:39
Tack Margareta. Visst, precis så är det. Den lilla stunden är så skön och man får alltid höra något nytt. Efter flytten till Gävle så har jag fått börja på ny kula. Har hittills provat på två salonger. Ska testa några till innan jag bestämmer mig.