Bilden i främsta rummet!

En sån här bild har väl nästan alla i sina arkiv...?

Men jag tycker att den blev fin med halmbalarna mot Jernverket i bakgrunden! :-)

Inlagt 2012-09-13 21:40 | Läst 2153 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Det fanns gott om sådana här när jag bodde i Ranstaby, så nog finns det sådana i någon gammal diakartong...
Svar från Tovok 2012-09-14 19:37
Längtar du aldrig tillbaks till sådana vackra vyer? :) /Tommy.
Ja, jag har ofta funderat på varför man tar kort på alla dessa halmbalar! =) För egentligen är dom ju inte så roliga! Men det är väl för att dom tillför de linjer som man ofta saknar i landskapsbilder.
Ha en fin helg!
Svar från Tovok 2012-09-14 19:35
Där tror jag att du har en poäng. Det blir lite symetrisk "ordning" med dessa cirklar mitt i busken (=landskapet). Sen fångas jag utav de fina komplementfärgerna blå himmel/gula halmbalar. Dessutom gör mängdverkan av många balar som ligger på en åker att det bildas någon slags ofullbordat mönster. Själv tycker jag att de är rätt fina! Ha en fin helg du me´! :-) /Tommy.
Japp, konstigt egentligen! Är det spåren av homo sapiens i naturen man vill åt eller vad kan det vara? Mindre vackra är de inplastade (rymdägg som ramlat ner från himlen) ändå lyckas jag själv fånga dem på bild. :-) Gammeldags höhässjor är ju miljoner gånger vackrare men ack så sällsynta idag. Trevlig helg! //Ewa
Svar från Tovok 2012-09-14 19:41
Jag tycker de är rätt trevliga inslag i landskapsbilden, runda o fina med fin färg iaf. mot en blå himmel. Både dessa och "koäggen" :) är ju dessutom rätt kul och effektiva att öva sig i komposition på. Ha en skön helg du också! :) /Tommy.