Bilden i främsta rummet!

I sista stund i Säterdalen!

Ja, min vana trogen hann jag bara upp till Säter för den sista stunden av utställningen. Av mötesgeneral Peter (Engman) fick jag då reda på att Brutus Östling precis höll sin föreläsning och jag smög mig in. Vilken höjdare, vilken underhållare Brutus är och så kul att han delar med sig av sina erfarenheter och sina fantastiska bilder!

Utställningen var för övrigt välfylld av fantastiskt fina bilder, bra jobbat alla ni som ställde ut! :)

Annars är det ju alla möten med människor man inte träffar annat än så här som är så roligt. En del börjar man så smått att lära känna, kul att träffa er!

Säterdalen är en vacker plats! Så här såg det ut runt hörnet!

Men, som sagt jag var där under de sista skälvande minuterna innan utställningen stängde. Det var dags att tacka alla som deltagit. Det var ni absolut värda. (Jag tyckte det blev en lite kul bild med skuggorna.) Någon gång skulle jag hemskt gärna vilja vara med "på riktigt"!

Dags att plocka ner alla bilder.

Tack för den här gången!

Inlagt 2015-07-26 20:50 | Läst 4713 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Kul att ses Tommy,
Du får satsa på att vara med själv nästa år :-)
Svar från Tovok 2015-07-26 21:08
Jaa, det skulle vara så roligt, om det bara går att få ihop logistiken så...! :) /Tommy.
Men Tommy!
Var du där och så hann vi inte ens hälsa ?! Det hade varit kul att ses IRL om så bara för en kort stund. Bilden med skuggorna på marken är en höjdare. Den ger också en fin bild av den sköna gemenskap som genomsyrar detta evenemang.
Hälsningar Lena
Svar från Tovok 2015-07-27 21:43
Ja, som sagt jag var där en stund innan stägning, lyssnade till Brutus och tittade på utställningen. Jag såg dina bilder, gillar dem skarpt! Nu är ju jag en sån där som inte gör så mycket väsen av mig och kan t.o.m. bli lite blyg bland mycket folk, så jag brukar inte så ofta gå fram och hälsa om jag inte vet vem det är, knäppt va?!! :) Vi får leta på varann vid nåt annat tillfälle, eller hur? :) /Tommy.
Kul att träffa dig i verkliga livet. Var snudd på att jag missade.
Alla får kanske ta och börja med namnskyltar så man vet vem som är vem.
fint visat från utställningen också.