Bilden i främsta rummet!

Mariefred, tre i ett...!

Nämligen staden, tågresan och Gripsholms slott. Vi tycker att det är ett så mysigt utflyktsmål att åka till Mariefred. Det är ett par år sedan sist, men idag har vi varit där. Strosat runt, fikat, åkt tåg och tittat på slottet. En riktig heldag med andra ord! :)

Staden:

Tågresan:

Slottet:

Tack för den här gången, Mariefred! :)

Inlagt 2015-08-29 22:16 | Läst 4048 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Det här var bra.
Må got t
/Hans-Åke
Svar från Tovok 2015-09-01 19:50
Pga. diverse datorstrul har jag inte haft möjlighet att svara förrän nu! Tack Hans-Åke för din kommentar! Ha det bra! :) /Tommy.
Kul med en helgtripp och så visar du lite av varje vilket är bra tycker jag.
Ibland får man sig en funderare, ser ju ut som hemma i staden men var? Märkligt vad dom flesta småstäder ser lika ut med sina byggnader, torg och kullerstensgator, men slott har vi inte och inte tåg heller! 3:e klass, snålis;)

Kenneth
Svar från Tovok 2015-09-01 20:00
Tack Kenneth för din kommentar, alltid roligt när man kan väcka tankar! Visst är det underligt med platser som man tycker att man känner igen, fast någon annanstans. När jag bodde i Transtrand så fanns det en kurva som jag åkte förbi som jag alltid fick den där känslan av. Det tog ett tag innan jag hittade "tvilling-platsen", straxt ovanför mitt föräldrahem. När det gäller småstäder kan det nog finnas en mera näraliggande förklaring, att de är byggda på samma sätt och ofta också under samma tidsperiod! :) Mariefred tycker jag är väl värd ett besök! :) Vi åkte faktiskt 2:a klass, sådetså! :) /Tommy.