tankar - bilder - ord
utanför och innanför

Hösten har flyttat och vintern är här

Jag har nu flyttat mina "Höst till Höst"-inlägg till en annan blogg. När jag skulle radera inläggen här på FS klantade jag mig och råkade radera det senaste inlägget. Det hade jag inte tänkt göra riktigt ännu - framförallt då jag inte tror att alla hunnit läsa mina svar på deras kommentarer. Skrev flera sådana i morse - och nu är de väck vilket ju inte var meningen!

 

 

Någon frågade om min utställning. Den finns på Moheda bibliotek från och med imorgon tom 17/12 med bibliotekets smått knepiga öppettider. Ställer ut tillsammans med Monica från fotoklubben.

Höst till Höst finns numera på följande adress:

www.kingurumo.blogspot.com

Välkommen!

Inlagt 2010-11-27 11:41 | Läst 3320 ggr. | Permalink
Jag har förstått att det är någon form av bloggkrig, vad har jag ingen aning om, men......jag ids inte heller bry mig, har annat att lägga min energi på. Synd att du flyttat din höst till höst, men......jag kikar in till dig på den andra då och då istället

En fin vinterbild
Svar från Torun 2010-11-27 16:08
Hej Bente! Jag tycker du gör alldeles rätt - ägna dig åt roligare saker! Ha en bra helg! Torun
Ditt svar på min kommentar hade tyvärr blivit raderad :( Men jag fick svar på min fråga ang din utställning i detta inlägget. Moheda....är ju inte helt vansinnigt långt bort ifrån min bostadsort, Ronneby.
Problemet är väl att jag jobbar hela dagarna och har svårt att få tid över till en längre bilutflykt just nu...men man ska aldrig säga aldrig !

Du har sådan fin svärta i dina svart/vita bilder...fotograferar du digitalt eller använder du analog kamera ?
Nu får jag springa över och kolla din nya blogg!
Svar från Torun 2010-11-27 16:34
Jag raderade ju tyvärr hela inlägget, så jag är glad att du hittade tillbaka och fick svar på din fråga. Jag fotograferar i huvudsak digitalt, men har några leksakskameror som jag leker lite med i bland. De bilderna är oftast svartvita. Det är nog photoshoppandet som jag lyckats med i så fall, för både de digitala och analoga behöver lite hjälp för att göra sig tycker jag. Torun
Det låter intressant med en leksakskamera !
Jag har ett par polaroidkameror här hemma , men tyvärr ingen film...måste skaffa det!
Photoshop är en bit som fattas mig, ska anmäla mig till en kurs nu till våren , så jag kan lära mig grunderna.
Ha en skön söndag!