Ett spontant möte

Trevligt möte och en pratstund under min promenad längs Östersjökusten vid Strelasund. Strelasund är det sund som skiljer ön Rügen från staden Stralsund på fastlandet.

Inlagt 2024-05-24 11:20 | Läst 257 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Två som ser ut att ha ett bra liv, sista bäst med en ivrig våt hund.
Svar från Wolfgang 2024-05-25 08:40
Tack ska Du ha, Stefan! Det kändes som om de tillhörde naturen! Mvh Wolfgang
Det ser ut som ett mycket trevligt möte med ett några som njuter av att vara ute. Hunden har dessutom passat på att bada någonstans. Hon känner nog sin häst väl och har inte ens hjälm.
Hälsningar Lena
Svar från Wolfgang 2024-05-25 08:45
Tack ska Du ha, Lena! Stigen går längs östersjökusten med många möjligheter att bada i "naturbad". Hon kom ridandes i lugn takt efter hunden. Hästen var mycket lugn under pratstunden och hunden "lyssnade". Jag fick hennes epostadress för att kunna skicka bilderna som hon blev mycket glad för, eftersom hon hade själv ingen bild av sig sittande på hästen och ingen bra bild på sin hund. Jag ska skriver till henne och fråga om hjälmen. Mvh Wolfgang
Hej Wolfgang.
Det är upplevelser som denna som ger fotodagen ett extra plus.
Jag gillar ditt val av puffbild som översiktsfoto.
Med många vänliga hälsningar från Erik.
Svar från Wolfgang 2024-05-25 14:30
Tack ska Du ha,Erik! Jag gillar möten och kort pratstund, bättre än att fotografera i smyg, men undantag finns. Puffbilden har systemet vald, det tar alltid den sist uppladdade bilden, men väljer jag en annan, så funkar det aldrig. Mvh Wolfgang
Erik Madsen 2024-05-25 17:57
Hej igen.
Det tog också lite tid innan jag fick reda på hur man själv kan välja sin puffbild. Jag såg att Peter D. också hade det problemet. Kan jag förklara mig på svenska kanske jag ska försöka förklara det. Det är inte direkt förståeligt.
Vänliga hälsningar. Erik.