** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Bilderna i bloggen kan med fördel förstoras!

Ibland känns det som att det blir rundgång (!)

Får du ibland känslan av att du tagit en bild förut? Ibland känns det som att det blir återvinning, men det är ju å andra sidan inne.

Som ovanstående bild till exempel. Det är inte samma brännvidd eller samma plats riktigt, men om jag beskär bilden ordentligt så kommer jag att ha samma bild som andra bilden i det här inlägget, mer eller mindre.

En skillnad är i alla fall att det var beckmörkt ute, vilket det inte var då. Fast den bilden var ändå tagen klart senare än de ovanstående. Ljuset verkar inte återvinnas lika väl eller också är det bara långa ledtider.

SJ 3000 eller littera X55 står och väntar på avgång mot Gävle och Sundsvall. Här var det nog mindre återvinning, för jag har inte så många bilder på just denna modell. Vinkeln fick jag delvis välja med hänsyn till de tända strålkastarna, men den fungerar nog ändå.

På tal om rundgång så kan det kanske passa här. ;)

Men först avfurnering (red: fel, halva motsatsen stödfurnering, enligt uppgift) vad det verkar... Själv borde jag nog göra det motsatta med kylskåpet.

Nästa helg på lördag är det förresten Hjulmarknaden i Frihamnshallen. Jag har aldrig varit där, men det kostar inget så varför inte. Samma helg är det för övrigt dags för Fotomässan i Älvsjö för nörderier av en annan sort. Klart sämre pris på entrén  måste jag dock tillstå. Förmodligen en hel del rundgång där också, men klart mindre återvinning. ;)

Inlagt 2012-11-16 18:36 | Läst 1841 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Absolut, en ständig rundgång råder bland mina bilder! Har insett att jag ev. är dubbelbokad nästa helg, och jag vill ju inte missa fotomässan :-( Men det löser sig nog på nåt sätt.
Ha det fint i helgen!
ewa

P.S. De två sista gillar jag, fint bl.a.!
Svar från ztenlund 2012-11-17 13:35
Tack, fast jag vet inte riktigt vad som var fint? :) Ljuset kanske?
Mässan är ju flera dagar, så du kanske kan smita iväg...

Önskar dig detsamma!
Ewa Kirjavainen 2012-11-19 08:18
Ja, det var ju det jag menade, ljuset och färgerna! :-) Har suttit vid en seg Pc hela helgen och då blir det lite fel ibland, längtar så efter min egen dator.
Stödfurnering rent av på sista bilden där, komplettering med förbeställda frukostar till dagen efter exempelvis :-)
Svar från ztenlund 2012-11-18 06:52
Till och med det, och du borde ju veta. :)
JEwenson 2012-11-19 19:56
Jag har viss erfarenhet från just den avgången ja... ;-)