Annons
Kalender > Visa aktivitet

REHABSKUGGOR GOES MALMÖ - Christer ”fjellis” Fjellman

4 november - 24 december
Plats: Restaurant Njutbar, Stora Nygatan 23 i Malmö. | http://www.centrumforfotografi.com/anvandare/christer-fjellis-fjellman

Bildsamlingen REHABSKUGGOR startade som en form av rehabilitering efter Christers andra stroke när han upptäckte att han inte längre kunde hantera sina vanliga tunga kameror.. Alla bilder i skuggsamlingen är tagna med en enkel mobilkamera där utmaningen att fånga ett ögonblick, en känsla har varit viktigare än utrustningen. All efterbehandling har gjorts i originalfilen - blir det inte bra kastas bilden.

Christer, eller ”fjellis” som han allmänt kallas, är numera en legend inom fotokonsten - mest i Stockholm skall tilläggas. 

Han har arbetat som Mode och Reklam -Fotograf och Creative Director i många år - efter utbildningar på legendariska Christer Strömholms fotoskola och Beckmans Designhögskola.

Christer har en annorlunda inställning till sin konst. Istället för att maximera sina intäkter vill han sprida sina underfundiga och rogivande bilder till så många som möjligt. ”Alla skall ha råd med en äkta Fjellis” brukar Christer säga. 

Under utställningen på Restaurant Njutbar i Malmö, andra gången utanför Stockholm, ställer Christer ut mer än 60 bilder i olika storlekar.

Välkommen till Vernissage på Restaurant Njutbar, Stora Nygatan 23 i Malmö. Onsdagen den 4 november kl 17.00.- 21.00. Christer ”fjellis” - själv kommer att vara närvarande.

För ytterligare information/pressförfrågningar:
Mikael Theander, 0764-263542, mikael@theander.org

Njutbar: - Stora Nygatan 23, 211 37, Malmö
Öppettider
Måndag-Torsdag:- 10.30-16.00
Fredag: - 10.30-22.00
Lördag: - 10.30-16.00

 November 2015 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS