Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Kalender > Visa aktivitet

Cykelminnen genom en kameralins

29 maj - 5 juni
Plats: Gustav Adolfs torg, Göteborg
Trafikkontoret i Göteborg har tagit hjälp av 15 fotografer som har fått sätta ihop en utställning som ska inspirera fler att cykla.

"Cykelminnen genom en kameralins" blev slutreslutatet, och den visas en vecka på Gustav Adolfs torg med start fredagen den 29 maj.
– Cykling kan vara lustfylld lek för en människa och blodigt allvar för en annan, och det känns som om utställningen lyckas fånga detta, säger fotografen Christer Hedberg.

Christers bilder gestaltar ett cykelbuds sista dag på jobbet. Han har själv ställt upp i flera cykellopp i Sverige och Europa.  Utställningen hänger uppe fram till den 5 juni.

Utställande fotografer:
Oscar Mattson, Erik Undéhn, Jesper Ulvelius, Paulina Persson, Marcel Pabst, Magnus Pajnert, Bisse Bengtsson, Ola Kjelbye, Lars Dyrendom, Jonatan Fernström, Carl Swensson, Christer Hedberg, Tomas Ejdersund, Inga-Lisa Lundqvist och Johanna Wallin. (Fotot ovan togs av Bisse Bengtsson.)

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS