Annons
Kalender > Visa aktivitet

Miljöer - Möten - Minnen, Tiit Tamme

13 januari - 8 februari
Plats: Huvudbiblioteket, Täby Centrum

Fotografering är ett brinnande intresse sedan tonåren. Har under mitt yrkesverksamma liv som fackpressjournalist arbetade med både text och bild. Kameran var alltid en självklar reskamrat under reportageresor när och fjärran. Fotograferingen sträckte sig långt utöver yrkesområdet. Med åren skapades en ansenlig bildbank som fortsatt växa. Utställningen visar axplock ur mina huvudintressen; möten med både människor och djur, miljöer och naturupplevelser från när och fjärran. Att förmedla sådana intryck är den röda tråden i mitt fotograferande.  

Intresset för exponering av bilderna har ökat sedan jag trappat ner det aktiva yrkeslivet.  Nu finns tid att presentera en del bilder som fotokonst. Den digitala tekniken öppnar nya möjligheter att förhöja intrycken och förstärka en rent konstnärlig upplevelse. Själva presentationen är också en del som intresserat mig där upphöjd montering på kapaskiva eller canvastryck är ett sätt att ge ökad djupkänsla och mindre reflexer än traditionell bakom-glas-montering. Förstoringarna tas fram i signerad och begränsad upplaga – tio per motiv. Kanske kan de pryda fler väggar än mina!

Utställningen kan bara visa ett litet urval av mina bilder. De kan naturligtvis också beställas i andra format och utföranden än de här visade. Många fler bilder finns också, så om något speciellt motiv eller område i världen är intressant – hör av dig jag kanske har ett bra motiv! Här några exempel!

 

Välkomna och MYCKET NÖJE!

 Januari 2012 
M T O T F L S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS