Annons
Artiklar > Vetenskap och foto samspelar i ny bok

Vetenskap och foto samspelar i ny bok

Visa bildspel

Foto: Lars Hall

 

Foto: Lars Hall

 

Fotoboken "Speglingar/Reflections" är ett samarbete mellan reklammakaren Lars Hall och miljöforskaren Carl Folke. 

Under 30 år har Lars Hall, som bland annat grundade galleriet Camera Obscura, tagit bilder från samma ö i Stockholms norra skärgård. Bilderna presenteras i en ny fotobok tillsammans med texter av Carl Folke, miljöforskare och chef för Beijerinstitutet för ekologiskt ekonomi vid Kungliga vetenskapsakademien.

Boken kom ut 19 juni i år, och vill visa på människans och naturens motståndskraft och förmåga att överleva. Fotografierna och de vetenskapliga texterna varvas med musikcitat. Boken "Speglingar/Reflections" är 219 sidor lång och utgiven av Bokförlaget Lagenskiöld.

Pris: 400 kronor

ISBN: 9789187007514



Publicerad 2014-06-24.

1 Kommentarer

mats lindfors 2014-06-26 11:30  
Det verkar vara en mycket intressant bok från en miljö som jag själv jobbar i. Tycker att bild nr. 2 är helt suverän! Få landskap är så tilltalande som skärgårdslandskapet.
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS