Annons
Kalender > Visa aktivitet

Heavens - Paulina Persson

29 februari - 14 mars
Plats: Veberöds medborgarkontor, Veberöd | www.paulinapersson.com

Mellan 29 februari och 14 mars2008 kommer fotografen och avgångseleven Paulina Persson från Fotoskolan i Gamleby att hålla sin första separatutställning i Romelerummet på Medborgarkontoret i Veberöd i Lunds kommun.

Paulina är inriktad på konst, men jobbar sig även framåt inom mode- och stillebenfotografi.

Hon har nyligen blivit utsedd som en av 60 internationella fotostudenter att bli publicerad i den engelska reklam- och mediatidningen Shots UK:s Directory för 2008. Paulina har frilansat för tidningen Resumé, sålt bilder till Vida Paper och ställt ut på Galleri F i Gamleby, Elmia Foto- och Videomässa i Jönköping 2007 och på Fotomässan i Nacka 2006.

Om utställningen

Utställningen som hänger under de två första veckorna i mars månad är fotografier ur serien Heavens. Inom konstfotografin är det de inre övertygelserna som Paulina försöker fånga, essensen av känslor och idéer, drömmar och rädslor. I Heavens försöker hon skildra rädslan om vad som väntar i livet, i relation till förtröstan för vad som kanske finns ovan. Med Heavens vill hon också visa en slags sinnesbild över varje individs personliga himmel, dess drömmar och visioner. Som Paulina ser på verkligheten så har alla människor sina sätt att hantera rädslor och motgångar, men att de alla bottnar i en tilltro till något vackert. Det handlar om en längtan efter något gudomligt, ett paradis, ett tillstånd av himmelsk njutning. Konceptet för Heavens bygger på att ingen ska vara ensam, att man bara måste finna sin himmel. En himmel som symbol för stöd och guidning, tröst och ro.

Paulina Persson har inspirerats av impressionistiska oljemålningar för fotografierna i serien. Innebörden av projektet är abstrakt och bygger fullt på känslor och idéer. Hon har i fotograferandets stund jobbat med ljus, toner och rörelser över himlavalvet för att fånga rätt känsla för sitt budskap.

Paulina Persson är också en av två i fotografduon .doris. För mer info gå in på www.dorisportfolio.com.

Fotografen välkomnar Er varmt till utställningen!

Öppettider
Måndag: 10 – 16
Tisdag: 13 –18
Onsdag: 13 – 16
Torsdag: 13 – 18
Fredag: 13 – 16 

 

Veberöds medborgarkontor finns på Dalbyvägen 1 i Veberöd.

 

 

Kontaktuppgifter:Fotograf PaulinaPersson Telefon:+46 (0) 739 250 347 Hemsida:www.paulinapersson.com E-post:paulina@paulinapersson.com

- Visa idag
Kategorier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ANNONS