Annons
FS Profilen

FS Profilen

FS Profilen är en ny funktion där vi lyfter fram en medlem och ett urval av medlemmens bilder. Först ut är Jonas Ahlman.

Det finns oerhört många duktiga och kreativa medlemmar och för att lyfta fram dem och deras bildskapande så har vi lanserat FS Profilen. Tidigare har vi skapat intressegrupper och specialgrupper för folk med samma intressen och Galleri FS för att samla spännande bilder, men nu är det dags att lyfta fram enskilda medlemmar tillsammans med ett urval av medlemmens bilder. I varje FS profil blir en kort intervju och sen länkar vi in ett antal bilder från fotografen. Först ut är Jonas Ahlman som fotograferar klättring på ett kreativt sätt, vilket gör att hans bilder står ut inom genren.

Tipsa oss!

Vi vill gärna få tips på intressanta medlemmar att lyfta fram. Du kan tipsa om andra och du kan tipsa om dig själv. I tipsmailet så lägg med en länk till medlemmens profil och det album / bilder som du vill veta mer om eller tipsa om. Redaktör är Maria Mattiasson och du tipsar genom att maila via hennes profil och länken Kontakta.

Vem blir utvald

Vi kommer att välja ut så varierat som möjligt, med olika bildstilar och oberoende om man är betalande eller inte.

Hur ofta?

Vi har som ambition att presentera minst en medlem i veckan. Kanske fler kanske färre.

Publicerad 2008-02-19.

3 Kommentarer

Annika.N 2008-02-19 17:42  
Kul! Jag har faktiskt föreslagit detta.
Tror att det kommer att bli uppskattat. Det finns så många otroligt duktiga fotografer här på FS som verkligen behöver lyftas fram.
Mvh Annika
contender 2008-02-20 04:49  
Otroligt intressant idé. Kan nog bli ett perfekt sätt att upptäcka fler typer av fotografi än den typen man normalt är intresserad av. Jag kommer följa med spänning.
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS