Annons
Artiklar > Ansök om Konstnärsresidens i Helsingfors

Ansök om Konstnärsresidens i Helsingfors

CFF – Centrum för fotografi i Stockholm och Fotogalleri Hippolyte/Förbundet för fotografiska konstnärer i Finland lanserar ett samarbete med HIAP – Helsinki International Artist-in-Residence Program:

Residensvistelsen avser två månader i Helsingfors september-oktober 2008 för en professionell konstnär som arbetar med foto/videobaserad konst och som är hemmahörande i Sverige. Under residensvistelsen finns det möjlighet att arbeta i Hippolyte Studio i oktober 2008 (eller vid en annan tidpunkt enligt separat överenskommelse) samt möjligheten att skapa en diskursiv event i samarbete med Hippolyte.

Behörighet

Alla yrkesverksamma konstnärer baserade i Sverige och som arbetar med foto/video-konst.

Att ansöka

Skicka en fritt formulerad ansökan på svenska eller engelska.

Deadline för ansökan

Onsdag 28 maj 2008. Ansökan skall vara inkommen senast detta datum (ansökan med poststämpel från detta datum godtas ej).

Publicerad 2008-05-04.

Bli först att kommentera

Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS