Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Slut på lugnet - sommarvikarien har landat

Slut på lugnet - sommarvikarien har landat

Igår började vår sommarvikarie Ingrid Folkesson, som kommer vara redaktör för Fotosidan.se under sommarmånderna. Ingrid är gammal Fotosidanmedlem och är precis klar från Journalistutbildningen i Kalmar.

Ingrid har redan satt fart på mig och meddelat att nu är det "..slut på lugnet". Vi har redan gått igenom förbättringsförslag som Ingrid samlat på sig och mycket var mycket bra. Dels var det saker som har med det redaktionella innehållet och andra saker var hur man kan göra så att Fotosidan.se blir en ännu bättre upplevelse för medlemmarna. En del av sakerna skall vi försöka få till så snart som möjligt.

Ingrid kommer helt klart snäppa upp Fotosidan.se och försöka göra Fotosidan.se till en ännu mer inspirerande fotosajt som kan ta ditt fotograferande till nya höjder.

Känner du att du har idéer om nyheter och artiklar som saknas, eller funktioner som du saknat så maila gärna Ingrid. Du når henne på ingrid.folkesson@fotosidan.se

Redaktionen säger varmt välkommen till Ingrid!

Publicerad 2008-06-10.

5 Kommentarer

Catarina Berg 2008-06-10 21:58  
Hej
vad kul!!
Ser fram emot full fart på Fotosidan som vanligt!!
;)
Mvh
Catarina Berg
ekfeldt 2008-06-11 08:29  
Välkommen och lycka till.
angelcom 2008-06-11 08:57  
Lycka till i sommar!
Foto-Abbe 2008-06-11 14:19  
Lycka till Ingrid!

//Blivande HiK:are
jorand4404 2008-06-28 21:20  
Inte dåligt Ingrid! Fotosidan.se är ju redan väldigt bra och som det är nu hinner man inte med att rota i alt det intressanta som poppar upp. Hur skall det bli om den blir ännu bättre? men lycka till. Det skall bli spännande att föja upp dig.

Mvh/Jörn
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS