Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Ny videokurs i Adobe Lightroom 2

Ny videokurs i Adobe Lightroom 2

Patrik Larsson.
Patrik Larsson.
Lightroomläraren och naturfotografen Patrik Larsson har skapat fem timmar videoundervisning som lär tittaren massor om Adobe Lightroom 2.

Kursen riktar in sig på konkreta tips som tittaren kan använda direkt på sitt eget bildarkiv för att få fullständig kontroll.

- När du bemästrat Lightroom får du mer tid till fotograferandet. Lightroom snabbar verkligen upp datorarbetet för oss kreativa fotografer. En effektiv och professionellt utformad kurs som verkligen visar hur du uppnår det har länge saknats på svenska, säger Patrik Larsson

Kursen är helt videobaserad och fungerar både på Windows och MacOS. Den följer Moderskeppets numera rätt välkända pedagogiska upplägg.

Pris och leverans
Lightroom 2 för fotografer kostar 399 kronor och finns att köpa på Moderskeppet.se samt i Scandinavian Photos butiker.

Mer om kursen Lightroom 2 för fotografer finns att läsa på moderskeppets hemsida.

Publicerad 2009-02-19.

3 Kommentarer

R.Hammar 2009-02-19 22:50  
Lightroom har jag ännu inte kommit på att använda. Jag har testat det några gånger men jag tycker det är långsammare än Camera Raw.

Jag har spelat in 2 timmar film som jag delar med mig av på YouTube, http://www.youtube.com/watch?v=-Jczr5TqRtY

Mycket nöje!

Hälsningar

Robert
JohanStahlberg 2009-02-22 11:03  
Patrik var mycket sötare utan skägg när han var på Åland! ;)
Håkan Eklund 2009-02-26 21:53  
Lightroom är ett förbaskat bra program, gjort av fotografer för fotografer. Och Patrik är en förbaskat bra LR-lärare; ser fram emot att kolla in LR-dvd:n.

Håkan
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS