Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Hemläxa 13 - Semesterbilder

Hemläxa 13 - Semesterbilder

Att vara obekymrad och gå omkring med bara fötter hör sommaren till. Foto: Ingrid Folkesson.

När någon säger att en bild är en "semesterbild" menar de ofta att den är mindre bra och bör förpassas till familjealbumet. Men vi ska nu försöka vända på begreppet och göra det till något positivt.

Bara för att det är en bild från semestern behöver den inte vara dålig, eller hur? När du får en stund över under semestern kan du därför passa på att ta en riktig semesterbild - en bild som dokumenterar din semester, helt enkelt!

Kanske visar bilden det bästa med din sommar? Eller det sämsta? Kanske regnar det hela midsommaraftonen så att släkten blir tvungen att bära in hela middagsbordet? Barnen kanske kör ikapp med färgglada luftmadrasser i poolen? Faster kanske solar så hon blir röd som en kräfta? Sommaren bjuder ofta på många fototillfällen - så se till att ta tillvara på dem.

Släpp loss fantasin och ta med dig kameran på semestern i sommar. När du har tagit en bild som du tycker representerar din sommar, och temat "semesterbilder" kan du ladda upp den i hemläxa 13-poolen.

Vi kommer att anpassa hemläxan efter de rådande sommartiderna. Du har därför ända fram till den 15 augusti på dig att skicka in ditt bidrag. Som vanligt är det en bild per fotograf som gäller. Lycka till och ha en riktigt skön sommar!



Publicerad 2009-06-12.

1 Kommentarer

lagerwall 2009-07-06 19:33  
vilken kanonbild ,bra skärpa färger även ett bra komp.mvk magnus
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS