Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Nytt nummer av Re:solution Magazine ute

Nytt nummer av Re:solution Magazine ute

Nu har fotografkollektivet bakom Re:solution Magazine släppt ett nytt nummer. Foto: Saga.
Nu släpps det andra numret av Re:solution Magazine, nättidningen som drivs av sju unga Stockholmsfotografer.

Tidningens idé är att skapa en oberoende plattform för konst och fotografi och ge utrymme för variation och bredd - istället för en särskild stil. Temat för andra numret är "Make Believe".

Målet är att släppa en ny nättidning varannan eller var tredje månad och låta fotografer, konstnärer och författare samarbeta över gränserna.

Titta i det nya numret här: Re:solution Magazine.

Publicerad 2009-07-06.


2 Kommentarer

Leonard91 2009-07-06 22:17  
Riktigt bra bilder med otroligt mycket "särskilld stil", gillar dem verkligen. Varje fotograf har sin egen stil och det är någonting som gör att man sedan känner igen dess bilder, något riktigt bra!
Dentist 2009-07-06 23:31  
Jag tycker också att det är mycket bra bilder men jag reagerar på att många av bilderna känns så våldsamma. Alltså ganska provokativa t.ex Eveline Johanssons bilder av en hårt åtsnörd närmast androgyn människa.Eller Saga med sina bilder som med sina rosa toner och späda flickkroppar samtidigt visar vapen och droger (så tolkar jag tabletterna). Bra visst och uttrycksfullt men alltså för mig, nästan provocerande våldsamt. Tack för tipset dock, mkt givande bekantskap denna tidning, jag kommer att återvända
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS