Annons
X. Oanvända vyer > Nyheter > Thomas H Johnsson startar projektkurs

Thomas H Johnsson startar projektkurs

Den nya kursen på Fridhems Folkhögskola ska hjälpa studenterna att uppnå ett fotografiskt projektmål med utställning eller bok. Foto: Fridhems Folkhögskola.
En kurs för deltagare som vill arbeta fokuserat med eget fotoprojekt som ska resultera i bok eller utställning - det är tanken bakom den nya projektkursen på Fridhems Folkhögskola.

Projektkursen är ett samarbete mellan Thomas H Johnsson och Fridhems Folkhögskola och är tänkt att löpa på heltid under våren 2010. Den sista ansökningsdagen är i mitten av november 2009. Kursen kommer att vara studiemedelsberättigad.

Thomas har tidigare startat upp Fotolinjen på Fridhems Folkhögskola men arbetar sedan några år tillbaka som frilansfotograf på heltid.
Upplägget på projektkursen är att studenterna ska varva eget arbete med workshops av inbjudna fotografer. Stor vikt kommer att läggas på personligt fotografiskt bildspråk och bildgenomgångar i nära samarbete med handledaren. Det kommer även att undervisas i ekonomi, marknadsföring, tryck, kundkontakter och presentationsformer.

Kursens syfte är att studenterna ska kunna arbeta fokuserat med ett eget fotografiskt projekt som senare ska resultera i utställning och eventuellt bok.

Mer information om den nya kursen kommer upp på hemsidan inom kort.

Länk: Fridhems Folkhögskola.

Publicerad 2009-09-16.

3 Kommentarer

talktorowan 2009-09-17 13:09  
Låter precis som vad Viebäck fotoskola redan har...
edith-camilla 2009-09-17 23:46  
Man bör inte blanda äpplen och päron. Viebäck är säkert en fin skola. Men dom har inte Thomas H Johnsson...
Johan Pihl 2009-09-19 19:08  
Haha, bra sagt!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS