Annons
Artiklar > Scanpix har unik bevakning av bröllopet

Scanpix har unik bevakning av bröllopet

Skärmdump från Scanpix.se. Foto: Anders Wiklund. 

Som officiell bildbyrå till bröllopet får Scanpix större frihet att fotografera än annan dagspress och kommer att förse resten av världen med unika bilder från den stora dagen.

Det är med hjälp av 40 stillbilds- och videofotografer som bildbyrån Scanpix kommer att täcka det mesta av dagens bröllop. Som officiell bildbyrå får Scanpix dessutom komma in backstage till platser och tillfällen där övrig press nekas inträde. Detta ger bildbyrån unika tillfällen till bilder på vigseln i kyrkan, kortegevägen, middagen och kvällens festligheter och firande.

Scanpix kommer även med hjälp av höga master på sex respektive 15 meter att kunna ta överblicksbilder över bröllopet. Bilderna kommer sedan att skickas ut till Scanpix samarbetsparterns för att sedan publiceras i världens alla medier.

Här kan du se Scanpix bröllopsbildpool.



Publicerad 2010-06-19.

Bli först att kommentera

Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS