Annons
Artiklar > Rei Trulsson bjuder in till naturfotoworkshop

Rei Trulsson bjuder in till naturfotoworkshop

Foto: Rei Trulsson. 

Fotosidanmedlemmen Rei Trulsson kommer att arrangera en workshop med tema ”naturfoto” den 1 augusti i Malmö. Ett perfekt tillfälle att träffa andra fotografer och utbyta erfarenheter.

”För ett tag sedan började jag samla de fotografer jag känner, till workshop med olika teman. Jag vill skapa tillfällen då likasinnade samlas och utövar det gemensamma intresset. Sedan dess genomförs det workshop med ungefär en månads mellanrum.

I dagarna skickade jag ut en personlig inbjudan per epost till de jag känner. Nu för första gången bjuder jag även in FS-medlemmar”, skriver Rei om sina workshops i bloggen.

Söndagen den 1 augusti med start från klockan 12 är det dags för den senaste workshopen i ordningen, med naturfoto som tema. Det är upp till var och en att tolka vad som ryms inom den här kategorin, till exempel landskap, makro, vilda djur, insekter, växter eller miljö.

”Kanske är naturfoto inte din nisch, men ta tillfället att vidga dina vyer och prova något nytt. Eller få möjlighet till teoretisk och praktisk utbyte med andra fotografer”, skriver Rei Trulsson.

När: Söndag 1 augusti, från kl. 12.00
Var: Alnarpsparken, Lomma.



Publicerad 2010-07-22.

1 Kommentarer

Rei Trulsson 2010-07-23 09:17  
Tack Jessica för exponeringen av min inbjudan! Det trillar in intresseanmälningar nu. Kul! :-) Mvh, Rei
Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Merläsning

ANNONS