Annons
Artiklar > Kristofer Lönnå aktuell med fotoutställning i Sundsvall

Kristofer Lönnå aktuell med fotoutställning i Sundsvall

Foto: Kristofer Lönnå. 

Med en blandning av bilder mellan jobb och rent nöje öppnar Kristofer Lönnå utställningen "Business with pleasure" på In-gallerian i centrala Sundsvall. Den 11 november är det dags.

Kristofer Lönnå har fotograferat i över 20 år. På senare tid har hans bilder antagit en mer extrem form, en slags förhöjd verklighet. Som i hans många artistporträtt eller i bilderna av spelare och tränare i Sundsvall Dragons.

– Det är uteslutande bilder från uppdrag där jag har fått mer eller mindre fria händer. Som en blandning mellan jobb och ett rent nöje, vilket jag tror syns i bilderna, säger Kristofer.

Häromdagen arrangerade Kristofer en fotografering som bland annat innehöll över 100 inslagna julklappar, en fyra meter lång önskelista och 20 kubik riktig snö.

– Det är otroligt kul med projekt där man får vrida på verkligheten ordentligt! Snö finns det gott om året runt, bara man vet var man ska leta, säger Kristofer.

Utställningen Business with pleasure är öppen från och med torsdag 11 november i In-gallerian, våning 2, ingången från Stora torget. Utställningen hänger fram till årsskiftet.

http://www.kristoferlonna.se



Publicerad 2010-11-10.


1 Kommentarer

Johan Törnkvist 2010-11-11 18:03  
Imponerande och roliga bilder!
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS