Som Plus-medlem får du: Tillgång till våra Plus-artiklar | Egen blogg och Portfolio | Fri uppladdning av dina bilder | Rabatt på kameraförsäkring och fotoresor | 20% rabatt på Leofoto-stativ och tillbehör | Köp till Sveriges mest lästa fototidning Fotosidan Magasin till extra bra pris.

Plusmedlemskap kostar 349 kr per år

Annons
Fotosidan Magasin > Gamla nummer > Fotosidan Magasin nr 1 - 2010

Fotosidan Magasin nr 1 - 2010

KRIGSFOTOGRAFEN
Följ med oss till Skellefteå där vi tillbringar en dag tillsammans med den militära enheten Combat Camera. Möt gänget som dokumenterar försvarets insatser i olika konflikzoner.

RHEBORG
När Johan Rheborg plockar fram sin kamera gå ingen säker. Han fångar allt från spanska pensionärer till papperslösa försäljare med bilder som präglas av humor och värme.

PROFILEN
Vi träffar Stellan Karlsson i hans favoritmiljö, det skånska landskapet på Österlen. Läs om hur hans ödesmättade landskapsbilder, med kala träd och grafiska linjer, blir till.

WORKSHOP
Har din kreativitet gått i stå? Det är kanske dags för lite ny inspiration. Häng med till London och en workshop med JH Engström.

PORTRÄTT
Porträttfotografen Johan Bergmark visar sina bilder och berättar vad han tycker om dina. Läs hur han bedömer läsarnas porträttbilder.

VINTER- LANDSKAP
Jan-Peter Lahall har tagit naturbilder under flera decennier. Motiven hittar han runt om i världen. Här ger han kritik på läsarnas vinterbilder.

NATTFOTO
Stjärnor och galaxer är det som fångas av Göran Strands kameralins. Nu är det hans tur att säga sitt om de bilder ni läsare laddat upp på samma tema.

KONSTFOTO
Carl Kleiner sätter vardagen i nya sammanhang. En smutsig gatubrunn kan bli något vackert. Läs vad han tycker om läsarnas konstfoton.

TEMA: HOPP
Hopp som i ett par fötter som lyfter från marken eller hopp som i hoppfullhet. Bildbyrån IBL bedömer vilka hoppbilder  som är kommersiellt gångbara.

DE COOLASTE INSTICKSPROGRAMMEN
Vi berättar om alla tänkbara insticksprogram, för Photoshop. Med den här guiden i din hand kan du lyfta programmet till nya höjder och effektivisera ditt arbete.

BLIXTRA UTOMHUS
Ljussätt din omgivning med små handblixtar. Här visar vi steg för steg hur du får ett porträtt att komma fram från bakgrunden med hjälp av blixtar.



Publicerad 2010-10-11.
Köp prenumeration

Du kan läsa alla gamla nummer direkt efter köp.

Bli först att kommentera

Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Merläsning

ANNONS