Annons
Artiklar > Test: Db Ramverk Backpack Pro - Kvalitetsväskor som kostar

Test: Db Ramverk Backpack Pro - Kvalitetsväskor som kostar

Ryggsäckarna är otroligt snygga på ett diskret och lyxigt vis. Den yttre väven är vaxad och tillverkad av återvunnen nylon.

 
Plus

Ramverk-serien är fotoryggsäckar som går att kombinera med en mängd olika väskor, kamerainsatser och accessoarer från Db Journey. Ett moduluppbyggt system är toppen för den som vill vara flexibel och som reser med sin utrustning. En tjock plånbok är bra att ha, men du får å andra sidan hållbara väskor i hög kvalitet för pengarna.


Få obegränsad och direkt tillgång till denna och alla Plus-artiklar för bara

20 kr

för en månad

Redan Plus? Logga in så kan du läsa denna artikel.

Direkt efter genomförd beställning så kan du läsa denna artikel.

Dessutom får du som Plus-medlem:

* Beställningen gäller ett löpande medlemskap om en månad och som sedan automatiskt förlängs med två månader i taget för 79 kr. Ingen uppsägningstid men betald avgift betalas inte tillbaka. Du säger upp enkelt online.


Publicerad 2023-10-09.

3 Kommentarer

Calle S 2023-10-09 18:03  
Jag är väskfetischist! Behövde en kamerarygga eller annan väska som funkar som carry-on på flyget. Den får ju inte kosta massor heller. Fastnade för denna:
https://www.photax.se/product/vanguard-range-t45m-bk-backpack-black
Ganska billig. Inte jättesnygg, men sjukt praktisk. Fick plats med två D850 med två extrabatterier och laddare, Sigma 50mm1,4 ART (som ju är löjligt stor för en normal) Nikon 24-70/2.8, MacBook Pro 13”, kortläsare, två stycken Godox V1 (samma storlek som Profoto A10) med fyra extrabatterier och två laddare, ett gäng minneskort, hoppfällbar softbox av mindre modell, lite olika sladdar, extern SD med mera.

För flyg är den perfekt, däremot vet jag inte hur den är att ha på ryggen en längre tid. Jag bar den i princip bara mellan flygplats och hotell.
Andolo 2023-10-11 22:12  
Men var får man plats med extratröjan (eller plagg man tar av sig om det är varmt)? Och termosen med mackor?
Hittills bästa ryggan som uppfyller dessa krav någorlunda är en Vanguard ryggsäck där jag sytt två rejäla sidofickor, vilka fästs med remmar. I och med att ryggsäcken öppnas på ryggsidan (mot ryggen) har jag fäst hållare för stativ mitt på säckens utsida, så slipper jag den obalans som mindre väl konstruerade sidofästen kan ge.
olsson92 2023-10-12 11:33
Man kan spänna det på utsidan men vill man ha kamera utrustning och extra kläder för mer längre turer är deras Snow 32L rygga den rätta! Denna är mer gjord för urbana plåtningar likt peak design eller thinktanks mer kvadratiska ryggor :)

Denna är mer utvecklad för just urbana plåtningar :)
Få ut mer av Fotosidan som inloggad

Fotosidan är gratis! Som inloggad får du smarta funktioner. Du kan ladda upp 10 bilder och få kritik på dem. Du får vårt nyhetsbrev. Du kan skapa köp&sälj annonser mm

Mer premiumläsning